TYT Paragraf Soru Bankası Önerileri

18-02-2021 21:19
TYT Paragraf Soru Bankası Önerileri
TYT paragraf soru bankası önerileri, üniversiteye hazırlanan adayların en çok merak ettiği konulardan biridir. Son beş yılın çıkmış ÖSYM sorularına bakarsanız; sorularda öğrencilerin düşünme ve okuduğunu anlama becerilerinin test edildiğini görürsünüz. Dolayısıyla paragraf sorusu çözmek sadece Türkçe’de gelen paragraf soruları için değil TYT’nin tamamı için oldukça önemlidir. Bu yazımızda TYT paragraf kitap önerileri yaparak sınava hazırlanan öğrencilerimizin doğru kaynak tercihi yapmalarına katkı sağlamak istiyoruz.

TYT Paragraf Soru Bankası Önerileri

Listede yer verdiğimiz kitaplar herhangi bir kritere göre sıralanmamıştır. Açıklamasını okuduktan sonra size uygun olduğunu düşündüğünüz kitabı satın alabilirsiniz.

Tonguç Kampüs TYT Paragrafik Soru Bankası

TYT paragraf soru bankası önerileri listemize gerek konu anlatım videoları gerekse birbirinden kaliteli kitaplarıyla adını duyuran Tonguç Yayınları ile başlamak istiyorum. Tonguç Kampüs TYT Paragrafik Soru Bankası, paragraf sorusu çözerken odaklanamayanlar için adeta ilaç niteliğinde. İlk olarak 4 soruluk küçük denemelerle öğrenciyi paragraf çözmeye ısındıran kitap daha sonra 32 soruluk denemelere kadar çıkıyor. Bu sayede hem bol bol paragraf sorusu çözebiliyor hem de soru çözerken sıkılmıyorsunuz. Zorluk olarak bakacak olursak da kitabın orta seviye bir zorluğa sahip olduğunu söyleyebilirim.


Karekök TYT Paragraf Soru Bankası

Paragraf sorularında pek başarılı değilseniz ve çalışmaya yeni başlayacaksanız Karekök’ün bu kitabından faydalanabilirsiniz. Karekök TYT Paragraf Soru Bankası ile güzel şekilde konuların temelini atabilirsiniz. Fakat bu kitabı çözüp bitirdikten sonra daha zor bir TYT paragraf soru bankası çözmeyi unutmayın.


Arı Yayınları Paragrafın Ritmi

Arı Yayınları son yıllarda çıkardığı kitaplarla öğrenciler arasında bir hayli popüler hale geldi. Paragrafın Ritmi de üniversite sınavına hazırlananların sık sık tercih ettiği kitaplardan bir tanesi. Bu kitabı diğerlerinden ayıran en belirgin özelliği ise paragraf taktiklerine yer verip hangi tip sorunun nasıl bir yol izlenerek çözüleceğini anlatması. Orta – zor arası bir seviyeye sahip bu kitabı sınava girecek her öğrenci gönül rahatlığıyla çözebilir.


Bilgi Sarmal Yayınları TYT Paragraf Soru Bankası

Bilgi Sarmal, çıkardığı kitap ve denemelerle başarısını kanıtlamış en kaliteli yayın evlerinden biridir. TYT paragraf soru bankası kitabı da tıpkı diğer yayınları gibi kalitesini kanıtlar nitelikte olmuş. ÖSYM ile aynı zorluk seviyesine sahip bu kitabın da sorularına göz atmanızı tavsiye ederim. Kitapta yer alan soruların tamamı video çözümlü ve soru bankasını satın alırsanız yanında 20 adet paragraf denemesi de hediye olarak geliyor.


Limit TYT Kronometre Paragraf Soru Bankası

Sınava hazırlanan her öğrenci bir kez de olsa Limit Yayınları’nı duymuştur. Limit, çıkardığı zor soru bankaları ile nam salmış bir yayın. Kronometre Paragraf Soru Bankası da TYT paragraf soru bankası önerileri listemize zor seviye kategorisinden giriş yapıyor. Konular hakkında kısa kısa bilgiler veren bu kitabın da bütün soruları video çözümlü.


Paragrafın Şifresi Modüler Soru Bankası

Üniversite sınavına hazırlandığım dönemde paragraf sorusu çözmeyi çok severdim. Hatta öyle ki çoğu denemede soru dahi kaçırmazdım. Fakat paragrafın şifresi soru bankası kitabını ilk kez çözdüğümde hiç yapmadığım kadar hata yaptım. 20 soruluk bir testte ortalama olarak 5 – 6 yanlışım çıkıyordu. Beni artık piyasadaki paragraf kitapları kesmiyor çok daha zor, farklı şeyler çözmem gerek diyenlerin bu kitabı almasını öneririm. Fakat şimdiden uyarayım normalden daha fazla yanlışınız çıkabilir, bu durum moralinizi bozmasın.

Bu yazımızda elimizden geldiği kadar TYT paragraf soru bankası önerileri yapmaya çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. Kitapolsun.com üzerinden bütün TYT – AYT kitaplarına en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.