TYT Matematik Önerileri

13-03-2021 01:37
TYT Matematik Önerileri
TYT matematik deneme önerileri üniversite sınavına girecek öğrenciler tarafından en çok merak edilen konulardan biridir. TYT’nin en belirleyici derslerinden olan matematik, çoğu kişiye zor gelse de doğru çalışma yöntemi izlendiğinde yüksek net yapılabilecek bir derstir. Önemli olan doğru kaynaktan doğru şekilde çalışmaktır. Bu yazımızda siz değerli öğrencilerimiz için TYT matematik deneme önerileri yaparak kendiniz için en doğru kaynağı seçmenize yardımcı olmak istiyoruz.

TYT Matematik Deneme Önerileri

Sizler için piyasadaki denemeleri araştırdık ve en kaliteli olanlarını bir araya getirmeye çalıştık. Denemelerin açıklamalarını okuyarak kendinize en uygun olanı seçebilirsiniz. Fakat baştan şunu belirtelim liste herhangi bir kalite sırasına göre hazırlanmadı. Yer verdiğimiz denemelerin hepsi birbirinden faydalı, gönül rahatlığıyla çözebilirsiniz.

Üçdörtbeş Yayınları TYT Matematik Denemeleri 12’li

TYT, AYT ya da herhangi bir ÖSYM sınavı hiç fark etmez. Eğer bir öneri listesi hazırlanıyorsa Üçdörtbeş o listede mutlaka yer alır. Gayet ölçücü ve gerçek sınava yakın sorulardan oluşan bu matematik denemesini gönül rahatlığıyla çözebilirsiniz. Bizim tavsiyemiz bütün konuları bitirip bu deneme setini öyle çözmeniz. Çünkü piyasadaki gerçek sınava en yakın deneme. Hatta biraz daha zor olabilir. Öncesinde başka bir yayının denemesini bitirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Denemeler kolaydan zora doğru gidiyor. İlk denemeler başlangıç seviyesindeyken son denemeler gerçek sınavın da üstünde bir zorluğa sahip.

Video çözümü: Var
Sayfa sayısı: 192

Bilinçsel Yayınları TYT Testmatik Matematik Denemeleri

Bu sene piyasaya çıkardığı denemelerle öğrenciler arasında adından söz ettirmeyi başaran Bilinçsel Yayınları, matematik denemesiyle de öne çıkıyor. Yeni nesil ÖSYM sorularından oluşan testmatik denemeleri gerçek sınav ile aynı zorluk derecesine sahip. En büyük avantajı ise 2021 yılında piyasaya çıkan tek deneme olması. Yani en güncel sorular bu yayında diyebiliriz.

Video çözümü: Var
Sayfa sayısı: 111

Acil Matematik TYT Rönesans Matematik Denemeleri

Sınava girmeden önce çözülmesi gereken yayınlardan biri de Acil Yayınları’dır. Hem denemeleri hem de soru bankaları yeni nesil ÖSYM ile uyumlu sorulardan oluşmaktadır. Rönesans matematik denemelerinde öğrencilere mümkün olduğunca farklı soru tipi gösterilmeye çalışılmış. Bu deneme sınavlarını çözerek eksiklerinizi görebilir, çalışmanız gereken konuları analiz edebilirsiniz.

Video çözümü: Var
Sayfa sayısı: Bilinmiyor

Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Denemeleri 12’li

MEB kazanım testleri ve yeni nesil ÖSYM soruları incelenerek hazırlanan bu Hız ve Renk Yayınları TYT Matematik Denemeleri de tıpkı Üçdörtbeş’te olduğu gibi kolaydan zora doğru gidiyor. Önce başlangıç düzeyinde zorluk seviyesine sahip sorulardan oluşan deneme sınavları ile öğrencileri ısındırırken, finalde ÖSYM seviyesinde zorluğa sahip sorularla sınırları zorluyor. Hız ve Renk’te bulunan zor soru sayısının Üçdörtbeş’e göre daha az olduğunu da belirtmek istiyoruz.

Video Çözümü: Var
Sayfa Sayısı: 202

Bilgi Sarmal Yayınları TYT Matematik Denemeleri

Bu denemeyi tek kelime ile tanımla deseler cevabımız kesinlikle denge olurdu. Zor, kolay, şekilli, şekilsiz her tip sorunun eşit derecede dağıldığı gayet ölçücü bir matematik denemesi olmuş. Sınava girmeden önce mutlaka çözmelisiniz. Zorluk olarak da orta ile zor seviye arasında bir yerde.

Video Çözümü: Var
Sayfa Sayısı: 120

Endemik Yayınları TYT Matematik Denemeleri 12’li

Endemik; bütün öğrencilerin sevdiği, sorularını kaliteli bulduğu nadir yayınlardan biridir. Bildiğiniz üzere sınavda sadece yeni nesil sorular çıkmıyor. Sayıca az da olsa eski nesil sorular da çıkabiliyor. Endemik Yayınları TYT Matematik Denemelerinde hem yeni hem de eski nesil sorular mevcut.

Video Çözümü: Var
Sayfa Sayısı: 192

Hocalara Geldik Konsantrasyon Matematik Denemeleri

Hocalara Geldik Youtube kanalını bilmeyeniniz yoktur. Oranın matematikçisi Vural Hoca’nın yazdığı kaliteli bir deneme. Ağırlıklı olarak yeni nesil sorulardan oluşuyor zorluk seviyesi de orta – zor arası.

Video Çözümü: Var
Sayfa Sayısı: 367

Arı Yayınları X-Ray TYT Matematik Denemeleri

İçinde hem konu konu denemelerin hem de genel denemelerin bulunduğu bir kitap. Öğrencilerin hem kendilerini ölçüp test edebileceği hem de  TYT matematikte eksiklerini giderebileceği şekilde hazırlanmış. Üstelik tamamı yeni nesil sorulardan oluşuyor.

Video Çözümü: Var
Sayfa Sayısı: 224

Metin Yayınları TYT Matematik Denemeleri

TYT’ye iyi şekilde hazırlanıp bol bol soru çözümü gerçekleştiren öğrenciler sınava yakın yeni deneme bulmakta oldukça zorlanırlar. Çünkü piyasadaki bütün denemeleri çözmüşlerdir. İşte böyle anlarda fazla bilinmeyen ama kaliteli soruları bulunan yayınlar yardıma yetişir. Metin yayınları TYT Matematik Denemeleri tıpkı Bilinçsel Yayınları gibi fazla bilinmeyen ama gayet müfredata uygun soruları olan bir kitap. Çözecek farklı bir deneme arıyorsanız bir göz atabilirsiniz.

Video Çözümü: Var
Sayfa Sayısı: 160

Bu yazıda elimizden geldiğince TYT matematik deneme önerileri yapmaya çalıştık. Listede yer verdiğimiz denemelerden size uygun olanlarını gönül rahatlığıyla çözebilirsiniz. Web sitemizde bulunan TYT AYT Deneme Sınavları kategorisinden tüm yayınların denemelerine en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.