TYT Fen Bilimleri Önerileri

21-03-2021 19:17
TYT Fen Bilimleri Önerileri
Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, genel denemelerin yanı sıra bölüm denemeleri de çözmektedir. Bu sayede bölüm bazlı kendilerini görüp nereye ne kadar çalışmaları gerektiğini analiz edebilirler. Bu yazımızda siz değerli öğrencilerimiz için TYT fen bilimleri deneme önerileri yaparak sınava yönelik doğru kaynağı bulmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Listemiz 2021 YKS sınavına yöneliktir ve günceldir.

TYT Fen Bilimleri Deneme Önerileri

Liste sıralamasını herhangi bir etmeni göz önünde bulundurarak hazırlamadık. Yani birinci sıradaki deneme ile son sıradaki deneme arasında kalite olarak hiçbir fark yok. Denemelerin açıklamalarını okuyarak size uygun olanı tercih edebilirsiniz.

Bilgi Sarmal Yayınları TYT Fen Bilimleri Denemeleri

Bilgi Sarmal kaliteli ve sınava yakın tarzda soruları ile kendini ispatlamış bizim de sitemizde bütün kaynaklarına yer verdiğimiz başarılı bir yayındır. TYT fen bilimleri denemesi de yeni nesil bilgi ağırlıklı sorulardan oluşan, sadece öğrencinin bilgisini ölçmeyi değil aynı zamanda ona öğretmeyi de hedefleyen güzel bir deneme olmuş. Sayısal öğrencisi değilseniz bile bu denemeyi çözebilirsiniz çünkü içinde çok zor sorular bulunmuyor, genel olarak orta seviye.

  • Deneme Sayısı: 25
  • Video Çözümü: Var

3D Yayınları TYT Fen Bilimleri Denemeleri

Her seviyeye uygun soruların yer aldığı bir fen bilimleri denemesi arıyorsanız bu deneme seti tam size göre. İçinde bulunan 15 adet denemenin; 4 tanesi kolay, 7 tanesi orta ve yine 4 tanesi de zor seviye olarak hazırlanmış. Ayrıca benim  deneme alırken dikkat ettiğim özelliklerden olan çek kopar özelliği de 3d yayınları Fen Bilimleri denemesinde bulunuyor.

  • Deneme Sayısı: 15
  • Video Çözümü: Var

Bilinçsel Yayınları Testmatik Fen Bilimleri Deneme Sınavları

2021 yılında piyasaya çıkan Bilinçsel Yayınları, Testmatik serisi ile öğrenciler arasında adını hızlıca duyurmayı başardı. Yeni nesil ÖSYM tarzı sorulardan oluşan deneme sınavları gerçek TYT ile aynı zorluğa sahip. Benim bu denemeyi incelerken dikkatimi çeken bir diğer özellik ise kağıt boyutunun a4 ölçülerinde olup öğrencilere çözüm yapabilmeleri için yeterli alanın bırakılmış olması oldu. Zor seviye fen bilimleri denemesi arıyorsanız gönül rahatlığıyla bu seti alıp çözebilirsiniz.

  • Denem Sayısı: 15
  • Video Çözümü: Var

Limit Yayınları Kronometre TYT Fen Bilimleri Denemeleri

Limit Yayınları’nı öyle uzun uzun anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Zaten sınava hazırlanan her öğrenci en az bir kaynağını kullanmıştır. TYT Fen Bilimleri Denemeleri’de ÖSYM tarzı sorulardan oluşan gayet kaliteli bir deneme olmuş. Orta seviye yeni nesil deneme sınavı arıyorsanız Limit Yayınları Fen Bilimleri denemesini tercih edebilirsiniz.

  • Deneme Sayısı: 20
  • Video Çözümü: Var

Palme Yayınları TYT Fen Bilimleri Denemeleri

TYT Fen bilimleri deneme önerileri listesi hazırlayıp Palme’ye yer vermemek olmazdı. Özellikle fen derslerindeki başarılı sorularıyla adını duyuran Palme yine kaliteli bir işe imza atmış.  Kolay – orta seviye hem ölçücü hem öğretici sorulardan oluşan bu deneme sınavı, tüm öğrencilerin çözebileceği şekilde hazırlanmış.

  • Deneme Sayısı: 20
  • Video Çözümü: Var

Hız ve Renk Yayınları TYT Fen Bilimleri Denemeleri

Yayınevleri özellikle fen bilimleri ve sosyal bilimler denemelerini genelde her öğrencinin çözebileceği şekilde hazırlar. Bunun sebebi TYT’de bu dersleri her branştan öğrencinin çözmesidir. Hız ve Renk Yayınları TYT fen bilimleri deneme seti de bu şekilde hazırlanmış. Kolay – orta seviye, yeni nesil sorulardan oluşan bir deneme.

  • Deneme Sayısı: 30
  • Video Çözümü: Var

Tonguç Akademi Fenometre TYT Fen Bilimleri Denemeleri

Youtube’a yüklediği ders videoları ile bir an da popülerliğini artıran Tonguç Akademi, kaliteli kitapları ile de bu popülerliğini destekliyor. Kolay seviye TYT fen bilimleri denemesi arayanlar Fenometre’yi çözebilirler.

  • Deneme Sayısı: 20
  • Video Çözümü: Var

Apotemi TYT Fen Bilimleri Denemeleri

Apotemi genelde sorularının zorluğu ile bilinen bir yayındır. Özellikle problemler kitabı oldukça zor bir kaynaktır. Apotemi TYT Fen Bilimleri denemeleri de zor seviye sorulardan oluşuyor. Hatta bazı sorular ÖSYM’nin de bir iki tık üstünde bir zorluğa sahip diyebiliriz. Artık piyasadaki hiçbir yayının sizi zorlayamadığını düşünüyorsanız bu deneme setini alıp çözmenizi tavsiye ederiz.

  • Deneme Sayısı: 25
  • Video Çözümü: Var
 

Endemik Yayınları TYT Fen Bilimleri Denemeleri

ÖSYM ile aynı zorluk seviyesinde, kaliteli sorulardan oluşan bir yayın arıyorsanız Endemik tam size göre. Az bilinen bir yayın olan Endemik, az bilinmesine rağmen içerisinde kaliteli sorular barındırıyor.

  • Deneme Sayısı: 20
  • Video Çözümü: Var

Bu yazımızda TYT fen bilimleri deneme önerileri yapmaya çalıştık. Umarız faydalı bir yazı olmuştur. TYT AYT denemeleri kategorimizden en kaliteli YKS denemelerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu yazıyı sürekli güncel tutacağız. Dolayısıyla yeni fen bilimleri denemeleri için sık sık gelip sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.